'Aquaman and the Lost Kingdom' is steeds aangepast om binnen DCEU te passen

Gaan al deze wijzigingen invloed hebben op de kwaliteit van Aquaman and the Lost Kingdom?


We horen al zeker twee jaar behoorlijk veel over The Flash, een film die over twee weken eindelijk verschijnt, en de invloed op het DC Extended Universe zoals we het kennen. Maar hoe zit het eigenlijk met Aquaman and the Lost Kingdom?

De eerste Aquaman is met een wereldwijde opbrengst van 1,14 miljard dollar de financieel meest succesvolle DC-film ooit, dus je zou denken dat Warner Bros. behoorlijk wat aandacht aan de sequel besteedt.

Weinig aandacht
In plaats daarvan is het akelig stil rondom de film van James Wan. Tot nu, want de regisseur heeft een boekje opengedaan over de manier waarop de gebeurtenissen in The Flash zijn film raken.

Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter heeft Wan laten weten dat de impact van The Flash op zijn Aquaman-sequel behoorlijk is.

Vaag antwoord
Wan zei er het volgende over:

"Ik heb gaandeweg van alles moeten aanpassen. Het DCU heeft heel wat doorgemaakt, en voor mij was het vooral een uitdaging om dat allemaal te volgen.

De wereld van Aquaman heeft gelukkig een flinke afstand van de rest van de wereld. We gaan veel verschillende onderwater koninkrijken zien die niet per se gerelateerd zijn aan wat er in andere films en met andere personages gebeurt.

Ik kan mijn verhaal dus vertellen zonder enorme invloed van buitenaf, maar moet tegelijkertijd wel alle wijzigingen in mijn achterhoofd houden."Aquaman and the Lost Kingdom moet op 20 december 2023 wereldwijd de bioscopen bereiken.NieuwsFilm

meest populair