De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.


Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Blood & Gold (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Thorwarth | Cast: Robert Maaser, Marie Hacke, Alexander Scheer, e.a. | Kijk direct
Het zijn de bittere nadagen van de Tweede Wereldoorlog. Een Duitse soldaat die gedeserteerd is wil nu op zoek gaan naar zijn dochter en zo snel als mogelijk terugkeren naar huis. Hij raakt echter verwikkeld in een strijd met troepen van de Schutzstaffel, die op zoek zijn naar een verborgen joodse schat, bestaande uit goud.A Beautiful Life (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mehdi Avaz | Cast: Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas, Christine Albeck Børge, e.a. | Kijk direct
Elliott, een jonge, ruige visser met een verborgen muzikaal talent, vindt zijn werk niet bepaald leuk. Tijdens een feestje zingt hij een mopje en daarmee hij enorme indruk. Elliot krijgt de kans om aan de slag te gaan met muziekproducente Lilly. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden. Vanzelfsprekend slaagt hij in beide.The Mother (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Niki Caro | Cast: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal, e.a. | Kijk direct
The Mother werkte vroeger als huurmoordenares, maar houdt zich nu al jaren schuil in de wildernis van Alaska. Dat is ook nodig, want een heel leger aan vijanden zit achter haar aan. Helaas wordt ze gedwongen om haar schuilplaats te verlaten om haar dochter te beschermen die ze vroeger heeft achtergelaten. Zij blijkt namelijk in groot gevaar te zijn.NieuwsFilm

meest populair