Deze spannende actiefilm op Netflix wordt sterk bekeken

Mark Wahlberg en Shooter blijft een goed bekeken actiefilm.


De film Shooter komt uit 2007 en de kans wordt steeds kleiner dat er nog mensen zijn die de actiefilm met Mark Wahlberg nog niet hebben gezien. Je vindt Shooter nu (weer) op Netflix en het mag geen enorme verrassing zijn dat de film nu in de Top 10 staat.

Shooter werd geregisseerd door Antoine Fuqua en heeft ook rollen voor onder meer Danny Glover, Kate Mara, Michael Peña en Rhona Mitra. Netflix omschrijft de actiefilm met woorden als "spannend, mysterie" en "huurmoordenaars".

Wisselend ontvangen
Bij het publiek doet Shooter het goed, gezien de 7,1/10 op de IMDb en een 3,6/5 op Moviemeter. De recensenten waren iets minder enthousiast, gezien de 48 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Shooter is vooral een lange wraakoefening met werkelijk verbluffende explosies en actiescènes die je zullen doen trillen in de bioscoopstoel. Meer niet, maar ook zeker niet minder," schreef Ronald Simons in zijn recensie met drie sterren.

Nu op Netflix
Wil je Shooter (nog) een keer kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Een scherpschutter wordt door collega's overgehaald te helpen om een complot om de president te vermoorden tegen te houden, maar dan wordt hij beschuldigd van de misdaad.

NieuwsFilm

meest populair