Eerste foto 'The Exorcist: Believer' die je de stuipen op het lijf moet jagen

Eerste foto 'The Exorcist: Believer' die je de stuipen op het lijf moet jagen

Dit jaar debuteert er een nieuwe film in de reeks.

De horrorfilm The Exorcist uit 1973 van regisseur William Friedkin zette de standaard voor heel wat horrorfilms die daarna zouden gaan volgen. De film zelf kreeg twee vervolgen en twee prequels. Dit jaar verschijnt er een rebootvervolg.

De titel voor die film werd recent onthuld: The Exorcist: Believer, en de regie ligt in handen van David Gordon Green die recent de Halloween-trilogie opleverde. Believer is een direct vervolg op de eerste The Exorcist.

Bezeten kind
De film volgt de vader van een bezeten 12 jarig kind, die wanhopig op zoek naar hulp is. Hij gaat op zoek naar iemand die soortgelijke ervaringen heeft gehad, Chris MacNeil.

Hoofdrollen zijn er voor de terugkerende Ellen Burstyn als Chris MacNeil en nieuwe namen als Leslie Odom Jr., Ann Dowd en Jennifer Nettles.

Teaser trailer
In april werd de teaser trailer voor The Exorcist: Believer door Universal Pictures vertoond tijdens de CinemaCon. Helaas hebben we die beelden nu nog niet. Wel hebben we een eerste productiefoto en een korte boodschap van de regisseur.


Vanaf 12 oktober zie je de nieuwe The Exorcist in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair