Vergeten 'megaflater' trekt nu op Netflix heel veel kijkers

De dramafilm The House of the Spirits nu in de Top 10.


Soms zijn er van die films die compleet vergeten worden en dan zomaar weer opduiken op streaming. Op Netflix staat nu de historische dramafilm The House of the Spirits met opvallend veel grote namen.

De film komt van regisseur Bille August (Pelle the Conqueror) en wordt omschreven met woorden als "ontroerend, romantisch" en "tranentrekker". Er zijn rollen voor onder meer Jeremy Irons, Meryl Streep, Glenn Close, Winona Ryder, Antonio Banderas en Vanessa Redgrave.

Megaflater?
Het $40 miljoen kostende The House of the Spirits wist in Europa nog op te vallen door $55 miljoen op te halen, maar zakte in de States volledig door het ijs door niet meer dan $6,3 miljoen bijeen te sprokelen.

Op de Tomatometer op Rotten Tomatoes staat de film op 32 procent: "Een benijdenswaardige verzameling uitstekende acteurs is allemaal jammerlijk misplaatst in The House of the Spirits, een moeizame sage van magisch realisme dat magie of realisme mist."

Nu op Netflix
Opvallend genoeg is het publiek redelijk positief over het drama, gezien de 72 procent als Audience Score op Rotten Tomatoes en een 3,5/5 op Moviemeter. De film staat nu hier op Netflix.


Esteban wil met Rosa trouwen, de dochter van een rijke man. Maar als Rosa sterft voordat hij genoeg geld kan sparen, trouwt hij met haar jongere zus.

NieuwsFilm

meest populair