Deze nieuwe Netflix-horrorfilm heeft "de engste kinderen ooit in een film"

Heeft Netflix een nieuwe hit te pakken?


Netflix heeft al aardig wat geslaagde horrorfilms opgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan Gerald's Game, 1922. Onlangs is er een nieuwe horrorfilm genaamd Tin & Tina op de streamingdienst verschenen die voor veel commotie zorgt.

De film kwam een aantal maanden geleden al uit in Spanje, maar de film is sinds kort ook beschikbaar op Netflix. Hierdoor is de film een stuk populairder geworden en horrorfans hebben al sterke meningen over de film.

Verhaal
De hoofdrollen worden gespeeld door Milena Smit, Jaime Lorente, Anastasia Russo en Carlos González Morollón. De officiële synopsis voor de nieuwe film luidt als volgt:

"Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel twee eigenaardige tweelingen genaamd Tin en Tina uit een klooster wiens obsessie met religie de familie al snel verontrust."

Reacties
De reacties lopen nogal uiteen. Aan de ene kant zeggen kijkers dat ze in tijden niet zo'n enge film hebben gezien en ze Tin en Tina "de engste kinderen ooit" in een film vinden. Andere mensen vinden dit weer zeer overdreven.

NieuwsFilm

meest populair