Eerste recensies 'Transformers: Rise of the Beasts': nieuw misbaksel of bruut vermaak?

De zevende Transformers-film laat hopelijk iets nieuws zien.


De films over de zeer geliefde Transformers, geregisseerd door Michael Bay, wisten flink wat miljarden op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's en deden het ook goed op de speelgoedafdeling. Fans hopen in Transformers: Rise of the Beasts wel iets nieuws te zien. De eerste recensies staan nu online.

Als we op Rotten Tomatoes kijken, dan zien we al 17 recensies staan. De Tomatometer komt op basis van die recensies uit op een voorlopige 71 procent, met een 6.0/10 als gemiddelde beoordeling. Interessanter zijn de opvallendste meningen in de reviews.

Generiek verhaal
Recensent Valerie Complex van Deadline Hollywood schrijft: "Rise of the Beast is een volgend generiek verhaal over een intergalactische dreiging uit de lucht met de plotvoorspelbaarheid van een kapotte klok."

Alonso Duralde van The Film Verdict concludeert: "De film komt met enkele personages waar je om zult geven, die zich bevinden tussen vechtende machines die de echte sterren van de filmserie blijven."

Mechanisch vechtspektakel
"Als je elke versie van Transformers leuk vindt, is het nog steeds een respectabel mechanisch vechtspektakel," schrijft Luke Y. Thompson van SuperHeroHype.


Thompson vervolgt: "Maar zelfs nu de mechanische sterren meer persoonlijkheid krijgen, lijkt het oog achter de camera's enig vertrouwen in het eindresultaat te missen."

Maximals
Vanaf morgen draait de zevende live action-film, geregisseerd door Steven Caple Jr. in de reeks in de Nederlandse bioscopen.NieuwsFilm

meest populair