'New World Order' geschrapt: Marvel onthult de nieuwe titel voor 'Captain America 4'

Geen 'New World Order', maar wat dan wel?


Captain America 4 krijgt een nieuwe titel. Anthony Mackie deelt een setfoto en onthult de nieuwe titel voor zijn debuutfilm als Captain America.

Sam Wilson zal officieel de rol van Captain America op zich nemen in de film. Er zijn niet veel plotdetails bekend, maar wel weten we dat Wilson enigszins in strijd zal gaan met de president van de VS.

Weg met 'New World Order'
De eerste officiële setfoto voor de vierde Captain America-film is gedeeld door Anthony Mackie op Instagram. Kort hierna onthulde Marvel de nieuwe titel voor de film.

'New World Order' is geschrapt en de nieuwe titel is: Captain America: Brave New World. Deze titel is ook te zien op de foto. De titel is naar verluidt veranderd omdat het concept 'New World Order' geworteld is in antisemitisme.

Setfoto
Op de foto die werd gepost op Instagram zien we Mackie samen met zijn co-ster Harrison Ford, die de president van de VS zal spelen. Mackie is gekleed in het nieuwe kostuum, dat veel weg heeft van Steve Rogers' Cap. Ook draagt de acteur Caps schild op zijn rug.Cast
Naast Mackie en Ford, zien we ook Danny Ramirez, Tim Blake Nelson, Shira Haas en Carl Lumbly verschijnen. Of Sebastian Stan ook terugkeert als Bucky Barnes is nog niet bekend.

New World Order zal op 3 mei 2024 in de bioscoop te zien zijn.NieuwsFilm

meest populair