Eerste trailer 'The Expendables 4': Dit keer met een nieuwe hoofdrolspeler

Geen grote rol van Stallone, wel van Statham.


De eerste trailer voor The Expendables 4 alias Expend4bles staat online. Dit keer is de hoofdrol niet voor Sylvester Stallone, maar voor zijn eerdere side-kick Jason Statham.

Het is dus Lee Christmas van Statham die de deels bekende en deels nieuwe groep actiehelden zal leiden. Barney Ross zal dit keer een kleinere rol krijgen.

Nieuwe generatie sterren
De korte beschrijving van de Nederlandse distributeur Dutch FilmWorks is als volgt: De Expendables zijn terug en een nieuwe generatie sterren sluit zich aan voor een missie die weer strak staat van de adrenaline!

De groep Expendables-huurlingen bestaat dit keer uit de personages van Statham, Stallone, Dolph Lundgren, Randy Couture en wordt uitgebreid met 'vers bloed' van Curtis '50 Cent' Jackson, Megan Fox, Andy García, Tony Jaa, Jacob Scipio en Levy Tran.

Nieuwe schurk
Het is acteur Iko Uwais (Snake Eyes, The Raid) die dit keer de schurk speelt in de film van regisseur Scott Waugh (6 Below, Need for Speed). In september verschijnt Expend4bles in de bioscoop.


Het team moet in actie komen bij een samenzwering die zal leiden tot een nucleair conflict, waarbij een Derde Wereldoorlog onvermijdbaar is. Om dat te voorkomen, zullen de Expendables alle wapens gebruiken die maar voorhanden zijn.NieuwsFilm

meest populair