'Gladiator 2' onthult zijn eerste setbeelden: 'Gladiators'?

'Gladiator 2' onthult zijn eerste setbeelden: 'Gladiators'?

Ridley Scott en zijn posse is aangekomen in Marokko.

De eerste foto's vanaf de set van het vervolg op Oscarwinnaar Gladiator zijn op het web beland. Regisseur Ridley Scott start de camera's deze maand in Marokko.

Er werd al jaren gesproken over een mogelijk vervolg en nu weten we dat dit geen film zal worden waarin Russell Crowe terugkeert in de hoofdrol. Een cameo via bijvoorbeeld flashbacks is uiteraard niet uitgesloten, maar de lead is voor een talentvol acteur.

Paul Mescal: Lucius
De Ierse acteur Paul Mescal maakte recent indruk in de film Aftersun en brak daarvoor al door met de miniserie Normal People, waarvoor hij een BAFTA TV Award kreeg.

Mescal speelt Lucius, de zoon van Lucilla, gespeeld door de terugkerende Connie Nielsen, en het neefje van Joaquin Phoenix' Commodus. De laatste was de schurk in de eerste film uit 2000.

Marokko: oude Rome
De camera's zijn ondertussen in Marokko aangekomen. Een video onthult de set dat een stukje van het oude Rome gaat weerspiegelen.


Wil je de video van de set van Gladiator 2 zien, bekijk deze dan via deze link op Twitter.

Op de set worden Mescal en Nielsen omringd door in ieder geval Denzel Washington, Djimon Hounsou en Joseph Quinn.

Gladiators?
Een titel heeft Gladiator nog niet. Misschien is Gladiators een suggestie. Het vervolg staat in eider geval gepland voor 22 november 2024. Een jaar eerder zien we van Scott het grootschalige Napoleon met de eerder genoemde Phoenix.



NieuwsFilm

meest populair