Nieuwe 'Ocean's Eleven'-film definitief: Margot Robbie speelt de hoofdrol

Nieuwe 'Ocean's Eleven'-film definitief: Margot Robbie speelt de hoofdrol

Een remake van de originele Ocean's 11!

Goed nieuws voor fans van de Ocean's-films: de prequel is eindelijk officieel. Ook Margot Robbie is gestrikt voor de nieuwe topfilm.

Naar verluidt zal de 'prequel' zich afspelen in de jaren zestig in Europa. Daarmee is het ook waarschijnlijk een directe remake van de originele film uit 1960. Daarin zagen we onder andere de iconische sterren Frank Sinatra en Sammy Davis Jr. en Dean Martin.

Margot Robbie
Volgens Production List gaat de productie van de nieuwe film binnenkort al van start. Op 30 juni begint de cast met het filmen van de 'prequel' en die opnames vinden naar verwachting plaats in Frankrijk.

De twee hoofdrollen zijn weggelegd voor topacteurs Margot Robbie en Ryan Gosling. Het is niet de eerste keer dat de twee samen werken, want in juli schitteren ze ook al samen in Barbie; de knotsgekke poppenfilm van regisseur Greta Gerwig.

Eerste succesvolle remake
In 2001 maakte regisseur Steven Soderberg al een remake van de iconische film. Daar was een sterrencast aan verbonden. Onder anderen George Clooney, Brad Pitt en Julia Roberts speelden mee in Ocean's Eleven. Of de nieuwe film met Robbie en Gosling zo'n hit gaat worden is nog maar afwachten.

NieuwsFilm

meest populair