Netflix-film met Katja Schuurman en Yolanthe Cabau redelijk de pan in gehakt

Netflix-film met Katja Schuurman en Yolanthe Cabau redelijk de pan in gehakt

Oei, ik groei wordt met de grond gelijk gemaakt.

Van romantische komedies van Nederlandse bodem hoeven we over het algemeen weinig te verwachten. Dat is uiteraard ook helemaal niet erg, want de romkoms van bijvoorbeeld Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza, Onze Jongens) zijn voor velen vermakelijke popcornfilms.

Op Netflix kun je vanaf morgen de film Oei, ik groei! van Appie Boudellah en Aram van de Rest, bekend van Just Say Yes en de F*ck de liefde-films. De dramady kan niet bepaald rekenen op de steun van de Nederlandse filmpers.

Bekrompen
Zo schrijft AD.nl-recensent Gudo Tienhooven in zijn recensie met 1 ster: "Arme Yolanthe Cabau. In het vaak bekrompen Oei Ik Groei komt haar personage Ilse nog als meest sympathieke uit de bus."

En: "Ergens op driekwart van de speelduur, heeft Oei Ik Groei nog een bizarre besnijdenisgrap voor ons in petto. Het zou zomaar kunnen dat het publiek dan allang is afgehaakt."

Vele clichés
Ook Merel van Baal van Superguide Veronica ziet iets meer in de film: "Oei, ik groei! is voor kersverse ouders heel erg herkenbaar en wie dagelijks worstelt met poepluiers zal de Netflix Original erg vermakelijk vinden."


"Maar wie geen baby heeft, zal misschien een enkele keer moeten glimlachen om de film. De romantische comedy is vooral een onschuldig tussendoortje, dat zelden spannend is," schrijft Van Baal in haar recensie met 3 sterren.

Vanaf morgen
Oei, ik groei met namen als Sallie Harmsen, Soy Kroon, Sarah Chronis, Louis Talpe, Katja Schuurman, Iliass Ojja, Yolanthe Cabau, Miljuschka Witzenhausen en Frederik Brom zie je vanaf morgen op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair