The Wonder Weeks

4,2 details

  • 110 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Nederland
110 Min Nederland

Drie stellen moeten om leren gaan met het ouderschap en de problemen die daaraan ontspruiten. Bij Anne en Barry brent de combinatie van Annes carrière als succesvol advocate met hun baby hen veel uitdagingen. Kim en Roos krijgen een derde kind van dezelfde donor, die nu de afspraak dat hij niet betrokken zou worden bij de opvoeding wil verbreken. Ilse en Sabri willen hun kind multicultureel opvoeden, maar dit zorgt voor frictie binnen hun relatie. Alle koppels gaan op zoek naar hulp, en sluiten zich aan bij de 'Mama voor Mama?s'-club voor hulp.

Alt titel
Oei, Ik Groei!
Regie
Appie Boudellah
Aram van de Rest
Cast
Frederik Brom, Katja Schuurman, Iliass Ojja, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Sallie Harmsen, Louis Talpe, Sarah Chronis, Soy Kroon, Jeroen Rienks, Miljuschka Witzenhausen, Hiske Bongaarts.
Release
09.06.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Appie Boudellah, Aram van de Rest| Scenario: Appie Boudellah, Mustafa Boudellah, Maikel Nijnuis| Cast: Sallie Harmsen (Anne), Katja Schuurman (Kim), Louis Talpe (Kaj), Yolanthe Cabau (Ilse), Sarah Chronis (Roos), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2023

In 2018 werd het Nederlandse televisielandschap opgefrist door De Luizenmoeder. De pijnlijk herkenbare situaties rondom de basisschool waren week na week een hit bij honderdduizenden kijkers. Een jaar later begon de succesvolle serie Oogappels, met pubers en hun ouders in de schijnwerper. De periode net nadat een stel een baby heeft gekregen, is op eenzelfde manier verteld in de vermakelijke film Oei, Ik Groei!.

Oei, Ik Groei! volgt meerdere personages en hun omgeving. De hardwerkende Anne wil graag dat haar pasgeboren dochtertje precies zo opgroeit als de boekjes voorschrijven en hamert dus op schema's en rigide controle. Om haar baby in een kinderdagverblijf te krijgen, moet ze zich aanmelden en inzetten voor Mama's voor Mama's. Deze eliteclub wordt geleid door Kim, die zich alleraardigst voordoet, maar alles alleen maar uit eigenbelang blijkt te doen. Kim heeft met haar partner Roos twee kinderen van donorvader Kaj en als Kaj opeens wel een vader voor zijn biologische kinderen wil zijn, heeft Kim het daar moeilijk mee.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Wonder Weeks Nieuwsberichten