Gal Gadot: "Ik hoop dat ik de nieuwe James Bond wordt van Netflix"

De actrice heeft grootste plannen met 'Heart of Stone'.

Gal Gadot heeft al heel wat stoere personages gespeeld. Binnenkort duikt ze weer op in een nieuwe Netflix-film, genaamd Heart of Stone. Dit is voor haar een belangrijk project, aangezien ze hoopt dat dit een grote franchise zal worden.

Gadot is natuurlijk voornamelijk bekend van haar rol als Wonder Woman, maar ze was ook te zien in o.a. Red Notice en The Fast & Furious-franchise. Als het aan de actrice ligt wordt Heart of Stone ook een grote reeks.

James Bond
Zo zegt Gadot tijdens een recent interview: "Ik kwam er recentelijk achter dat er ook een groot publiek is voor een actieheldin. Ik groeide op met films als Bond, Mission en Bourne. Ik wil nu maar wat graag een actiefilm met een sterke en stoere vrouw".

"Dit is een film voor iedereen, en het is eens iets anders dan een actiefilm met een man waarvan we er al zoveel van hebben gezien". Toch wil Gadot ook voor iets gaan dan realistisch is en zich in de echte wereld zou kunnen afspelen.

Plannen
Zo vervolgt ze: "Er zit een scène in de film die zich op een enorm hoge plek afspeelt. We hebben behoorlijk wat onderzoek gedaan, om te kijken wat mogelijk was en wat een mens zou kunnen doen op zo'n hoogte. We willen er zeker van zijn dat we het goed neerzetten".

Gadot heeft er van genoten en wilde ook al haar eigen stunts doen, maar dit werd niet altijd toegelaten: "Wat ik kan doen als een acteur zal ik altijd doen. Ik zet altijd mijn beste beentje voor en probeer alles zo overtuigend mogelijk te doen. Maar de echte knettergekke dingen, die kon ik niet doen, dat mocht niet!".

Heart of Stone zal vanaf 11 augustus op Netflix te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair