Deze actrice overleeft maar net levensgevaarlijke 'Now You See Me'-stunt

Deze actrice overleeft maar net levensgevaarlijke 'Now You See Me'-stunt

Isla Fisher leek gewoon te acteren dus het viel niemand op...

Het komt wel vaker voor dat er iets misgaat op een filmset, maar het liep bijna heel slecht af voor actrice Isla Fisher op de set van Now You See Me. Zij verdronk namelijk bijna tijdens de opnames zonder dat iemand dit doorhad.

Fisher speelt een van de illusionisten van de groep The Four Horsemen, die allerlei ongelofelijke magische trucjes uithalen. Op een gegeven moment duikt Fishers Henley Reeves een watertank in, maar dit ging behoorlijk mis...

Acteren of echt?
Er werden de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. De bovenkant van de tank bleef open, dus Fisher zou naar boven kunnen zwemmen als ze lucht zou moeten halen. Ook werd er een noodhendel geïnstalleerd, waaraan ze zou kunnen trekken als ze dit nodig zou moeten zijn.

Er werd dus goed opgelet dat er niks fout zou kunnen gaan, maar toch was dit het geval. Tijdens een van de opnames kreeg Fisher nog maar nauwelijks lucht, waardoor ze naar de oppervlakte wilde zwemmen. Een probleempje, de kettingen en handboeien die ze droeg kwamen vast te zitten op de bodem van de tank, waardoor ze niet naar boven kon.

Paniek
Hierdoor kwam Fisher ook niet bij de noodhendel. De actrice besloot vervolgens om op de glazen wand van de tank te slaan, in de hoop dat dit iemand zou opvallen. Haar personage raakt tijdens de scène echter ook in paniek, dus de crew dacht dat zij gewoon aan het acteren was.

Dit duurde maar liefst ongeveer drie minuten, voordat de stuntcoördinator erachter kwam dat er iets mis was. Bekijk de scène in kwestie nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair