Nicolas Cage steelt de show in eerste trailer 'Sympathy for the Devil'

Nicolas Cage steelt de show in eerste trailer 'Sympathy for the Devil'

Cage creëert weer eens heerlijke chaos.

De eerste trailer van Sympathy for the Devil met hoofdrolspelers Nicolas Cage en Joel Kinnaman is onlangs uitgebracht door RLJE films. De trailer belooft een film vol actie, spanning en een gestoorde performance van Cage.

Sympathy for the Devil wordt na Butcher's Crossing en Renfield alweer de derde film met Nicolas Cage. Later dit jaar is hij ook nog te zien in The Retirement Plan met Ron Perlman.

Verhaal
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: "Nadat een mysterieuze passagier (Nicolas Cage) hem onder schot houdt en forceert om rond te rijden, komt een man (Joel Kinnaman) terecht in een kat-en-muisspel met hoge inzetten, waarin duidelijk wordt dat niet alles is wat het lijkt."

De trailer biedt gelukkig meer duidelijkheid en laat zien dat The Driver (Kinnaman) precies door The Passenger (Cage) wordt overvallen op de avond dat zijn kind wordt geboren.

Release
De film is geregisseerd door Yuval Adler (The Secrets We Keep) en geschreven door Luke Paradise. De rest van de cast bestaat onder andere uit Cameron Lee Prince, Nancy Good en Kaiwi Lyman. Je bekijkt de trailer hieronder.


In de Verenigde Staten verschijnt de film op 28 juli al in de bioscoop. In Nederland moeten we iets langer wachten. De film komt hier namelijk pas op 24 augustus uit.

NieuwsFilm

meest populair