Wat vindt het Nederlandse publiek van de nieuwe 'Transformers'-film?

Wat vindt het Nederlandse publiek van de nieuwe 'Transformers'-film?

"Je kijkt naar Transformers" is een vingerwijzing naar te kritische kijkers.

Sinds gisteren draait de nieuwste Transformers-film Transformers: Rise of the Beasts in de Nederlandse bioscopen. De film leek door de critici redelijk tot goed te worden ontvangen, maar ondertussen staat de score op Rotten Tomatoes op 55 procent na 82 recensies.

Maar wat vindt het Nederlandse bioscooppubliek van de film? Hieronder een aantal reacties van onder meer Twitter en Moviemeter.

Aardig kijkvoer
"De zoveelste Transformers-film die je zo kan vergeten," schrijft The Oceanic Six op Moviemeter. "Voor de echte fans van de Transformers zal deze film vast leuker zijn dan ik 'm vond. Het is alles bij elkaar best aardig kijkvoer."

Maar daar denken anderen anders over. "😱Voor eens en altijd hoop ik dat het nu klaar is met deze kinder serie. Bij deze shit is maar 1 term van toepassing......IT SUCKS," aldus blondiefilmfreak op Moviemeter.

Goede actie, veel spektakel
"Voor mij was hij beter dan verwacht. Ik had ook totaal geen hoge verwachtingen na alle vorige films. Enkel de eerste Transformers vond ik wow. Maar heb me zeker en vast (verrassend) vermaakt met deze film. Goede actie, veel spektakel. Wel hier en daar overdreven, maar dat hoort erbij," vindt SexyThing op Moviemeter.

"Ik was erg benieuwd hoe men de Maximals in het geheel zou implementeren. Jammer genoeg is het best underwhelming te noemen," schrijft Shinobi op dezelfde site. "Ze worden namelijk te laat geïntroduceerd en spelen vrijwel geen rol van betekenis. En waar the heck was Rattrap?!"

Je kijkt naar Transformers
Ook op Twitter zijn al wat reacties te lezen, de meeste daarvan zonder al te veel inhoud. Hieronder twee tweets. "Je kijkt naar Transformers. Na 16 jaar aan films weet je wat je kunt verwachten," stipt Wesley Akkerman aan.





NieuwsFilm

meest populair