Dit huis in Disney's 'Haunted Mansion' wil je echt niet binnenlopen

Dit huis in Disney's 'Haunted Mansion' wil je echt niet binnenlopen

'Het Huis van de Muis' probeert het opnieuw met een grote sterrencast.

Precies 20 jaar geleden was Eddie Murphy nog te zien The Haunted Mansion. Disney vond dat de tijd nu dus wel rijp was voor een remake. De trailer van de nieuwe Haunted Mansion is inmiddels dan ook opgedoken.

Deze keer is de regie weggelegd voor Justin Simien, o.a. bekend van Dear White People. Voor zjn nieuwste film wist hij heel wat grote namen te strikken. De hoofdrollen zijn namelijk weggelegd voor Jared Leto, Rosario Dawson, Winona Ryder, Jamie Lee Curtis, Danny DeVito, Owen Wilson én LaKeith Stanfield.

Verhaal
Een alleenstaande moeder genaamd Gabbie (Dawson) heeft een oude villa gekocht, maar waarin ze hierin trekt komt ze er al snel achter dat het daar spookt. In de hoop van de geesten af te komen die nog dwalen door de gangen van het oude gebouw schakelt ze hulp in.

Meerdere mensen van verschillende beroepen besluiten haar te helpen, maar of het ze ook daadwerkelijk gaat lukken is nog maar de vraag... Bekijk de eerste beelden hieronder.



Snel
Heel erg lang zullen we niet meer te hoeven wachten op de film. Hoewel je zou denken dat Disney deze graag uit zou willen brengen rond Halloween, heeft het 'Huis van de Muis' besloten de blockbuster deze zomer al te laten zien. Eind juli zullen we dan al kunnen genieten van de Haunted Mansion.

NieuwsFilm

meest populair