Maar liefst 9 grote personages missen 'The Expendables 4' en heel logisch is dat niet

Later dit jaar verschijnt de vierde film in de bioscoop.


Binnenkort gaan we met zijn allen op zomervakantie en als we terugkomen, dan duiken we de bioscoop in. Eind september verschijnt namelijk The Expendables 4 op het witte doek. Verwacht niet dat je alle bekende gezichten terugziet.

Het was al duidelijk dat Sylvester Stallone niet de hoofdrol heeft en dat bijvoorbeeld Arnold Schwarzenegger (1) niet terugkeert als Trench Mauser voor het $100 miljoen kostende vervolg.

Li en Crews
In een artikel van Screen Rant blijkt dat er maar liefst negen belangrijke gezichten niet terugkeren. Zo zal Jet Li (2) na kleine en grote rollen als Yin Yang in de eerste drie films afwezig zijn. Hij acteert steeds minder.

Ook Terry Crews (3) keert niet terug als Hale Caesar. Een producent wilde hem niet terug, aangezien hij verwikkeld is in een rechtszaak een seksueel geweld.

Snipes, Ford en Banderas
Ook de drie grote namen Wesley Snipes (4), Harrison Ford (5) en Antonio Banderas (6) keren niet terug als respectievelijk Doc Death, Max Drummer en Galgo. De redenen lopen uiteen, maar de kans is groot dat ze er geen zin in hadden of te duur werden.


En dan keren ook Ronda Rousey (7), Glen Powell (8) en Kellan Lutz (9) niet terug, Zij speelden respectievelijk Luna, Thorn en John Smilee in deel 3. Rousey richt zich op haar MMA-carrière en de andere twee zijn klaarblijkelijk niet goed genoeg voor het team in deel 4.

Bekende en nieuwe namen
De personages van Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture keren wel terug. Ze worden bijgestaan door namen als Curtis '50 Cent' Jackson, Megan Fox, Andy García, Tony Jaa, Jacob Scipio en Levy Tran.

NieuwsFilm

meest populair