Zit Vin Diesel nu wel of niet in 'Avatar: The Way of Water'?

Zit Vin Diesel nu wel of niet in 'Avatar: The Way of Water'?

Is Vin nu onderdeel van de 'Avatar'-reeks?

Avatar: The Way of Water is onlangs verschenen op Disney+. De film was een wereldwijde hit en is een van de succesvolste films in de geschiedenis. Het is dus best vreemd dat er onduidelijkheid is rondom de vraag of Fast & Furious-ster Vin Diesel in de film speelt.

Men dacht jarenlang dat Diesel onderdeel zou zijn van de cast van The Way of Water en de acteur liet dit zelf ook zo lijken, maar klopt het eigenlijk wel?

Niet te zien
In 2019 deelde Diesel een video op zijn sociale media waarin hij met regisseur James Cameron te zien was op de set van The Way of Water. Het leek er dus op dat Diesel zich bij de cast van de film had gevoegd. Hij zette het volgende onder de video: "En de reis gaat verder... #Gezegend #Dankbaar #Avatar."

We weten nu dat Diesel helemaal geen rol heeft in de film en momenteel ook geen lid is van de cast van de vervolgfilms. De video die Diesel plaatste, bleek een eenmalig bezoek aan de set te zijn volgens producent Jon Landau: "Hij kwam binnen, bezocht op een dag de set om te zien wat we aan het doen waren en mensen haalden dat uit zijn verband."

Misleiding?
Waarom geloofden mensen dan zo lang dat Diesel wel in de film te zien zou zijn? De acteur vertelde tijdens een interview in 2021 nog het volgende: "Ik heb tijd met hem doorgebracht, maar ik heb nog niet gefilmd. Ik hou van James Cameron. Ik hou van James Cameron, en ik hou van de reeks, en ik denk dat het veilig is om te zeggen dat we gaan samenwerken."


Er bestaat natuurlijk altijd een kans dat Diesel te zien is in een van de vervolgfilms, maar daar is niks officieels over bekend. De eerste van deze vervolgfilms zie je vanaf 20 december 2024 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair