Dit controversiële figuur werd bijna de 'Terminator'

Dit controversiële figuur werd bijna de 'Terminator'

Gelukkig dat het uiteindelijk toch maar gewoon Arnie werd.

Arnold Schwarzenegger is al decennialang een grote naam in Hollywood, maar zijn bekendste rol is toch wel zonder enige twijfel zijn rol in de wereldberoemde Terminator-franchise. Toch had deze reeks er heel anders uit kunnen komen te zien...

Schwarzenegger heeft behoorlijk lang de Terminator gespeeld, maar hij was niet de enige acteur die in aanmerking kwam voor de rol. De producenten vonden namelijk dat niemand minder dan O.J. Simpson ook wel een geschikte kandidaat was voor de rol.

Bizarre reden
De voormalige American football-speler was, net zoals Schwarzenegger, groot en behoorlijk stevig. Ook had hij al wat geacteerd, waardoor ze dachten dat hij ook wel goed zou passen in de rol. Uiteindelijk zagen ze hier toch vanaf voor een bijzondere reden.

De producenten waren namelijk van mening dat de Simpson 'te vriendelijk en aardig' overkwam en dus niet de moordmachine die de Terminator is zou kunnen spelen. Uiteindelijk bleek het tegenovergestelde waar.

Wereldberoemd proces
Simpson kreeg wereldwijde bekendheid naar aanleiding van de beschuldiging zijn ex-vrouw en haar vriend te hebben vermoord, dus de Terminator-producenten zullen op dat moment wel vreemd hebben opgekeken...

NieuwsFilm

meest populair