Acteur krijgt onverwachte klap van Jennifer Lawrence tijdens 'The Hunger Games'

Acteur krijgt onverwachte klap van Jennifer Lawrence tijdens 'The Hunger Games'

Het was een ongelukje, maar de acteur hield er wel een hersenschudding aan over.

Jennifer Lawrence is pas 32 jaar oud, maar heeft al in heel wat grote films en blockbusters gespeeld. Haar bekendste rol is toch wel die van Katniss Everdeen in The Hunger Games-franchise, iets waarvan de genoten heeft. Toch verliep niet alles op rolletjes...

Lawrence heeft al vaker laten weten enorm dankbaar te zijn geweest voor de rol. Dit was ook haar grote doorbrak en sindsdien heeft ze de rollen voor het oprapen. Dat niet alleen, de actrice zou graag terug willen keren voor meer Hunger Games-avonturen.

Wel of niet
Die kans lijkt echter toch wel tamelijk klein. Alle Hunger Games-films zijn namelijk gebaseerd op boeken en elk boek met Katniss Everdeen is al verfilmd. Waarschijnlijk vindt acteur Josh Hutcherson het wel niet zo erg dat Lawrence niet terugkeert.

Hutcherson speelde in diverse Hunger Games-films ook een uiterst belangrijke rol, namelijk Peeta Mellark. Op een gegeven moment moest hij een vechtscene opnemen met Lawrence, waar zij over hem heen moest trappen. Dit ging echter fout.

Oeps
Lawrence zei dat ze wel over de acteur heen zou kunnen trappen. Hutcherson vertrouwde de actrice, maar dat had hij waarschijnlijk beter niet kunnen doen. Op het moment dat Lawrence uithaalt, trapt ze hem namelijk vol in zijn gezicht. Als gevolg hiervan liep Hutcherson zelfs een hersenschudding op...

NieuwsFilm

meest populair