Balen: Marvel neemt onverwacht afscheid van populaire 'Deadpool'-held

Balen: Marvel neemt onverwacht afscheid van populaire 'Deadpool'-held

Domino blijkt toch een minder grote geluksvogel te zijn dan gedacht.

Zazie Beetz (Joker, Bullet Train) keert niet terug als geluksmutant Domino in Deadpool 3. Dat heeft de actrice onthuld in een interview met Decider.

In Deadpool 2 werd Ryan Reynolds' grofgebekte hofnar vergezeld door een aantal nieuwe gezichten, waaronder Josh Brolins tijdreiziger Cable en Beetz' Domino.

Enorm veel sterren
Marvel werkt op dit moment hard aan Deadpool 3, waarvan de opnames onlangs zijn begonnen. Hiervoor heeft de studio ook al een hoop castleden aangekondigd. Zo zal Hugh Jackman van de partij zijn als de populaire X-Men Wolverine.

Terugkerende gezichten zijn Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shiori Kutsuna (Yukio) en Stefan Kapicic (Colossus).

Geen geluksvogel
Toch zal niet elke oude bekende terugkeren. Beetz heeft in een recent interview aangegeven niet door Marvel gevraagd te zijn voor de derde film.

Het onderwerp kwam ter sprake wanneer Beetz gevraagd wordt naar het feit dat Reynolds op het moment geen grappige dialogen mag improviseren op de set van Deadpool 3 vanwege de staking van scenarioschrijvers in Hollywood.



"Ik ben niet in die film te zien dus weet niet hoe ze daar precies mee omgaan", reageerde de actrice. "Ik neem aan dat ze [op een gegeven moment] een pauze zullen inlassen. Ik kan in ieder geval niet wachten om de film te zien".

NieuwsFilm

meest populair