Eerste reacties 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'

Eerste reacties 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'

De grote animatiefilm in Midden-Aarde verschijnt in 2024.

Na afronding van de Hobbit-filmtrilogie was het wachten op een nieuw avontuur in Midden-Aarde. Er zijn er nu twee. Prime Video heeft de grootschalige tv-serie The Rings of Power en Warner Bros. komt over een klein jaar met de animatiefilm The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

Tijdens het Annecy Film Festival zijn de eerste beelden uit de animatiefilm vertoond en uiteraard zijn de reacties op die beelden online te lezen.

The War of the Rohirrim
The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim is een anime van regisseur Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Solid State Society) en een vervolg op de eerdere The Lord of the Rings en The Hobbit-filmtrilogieën van Peter Jackson.

De beelden die werden vertoond waren nog niet geheel af en daarom gaf procent Jason DeMarco aan dat de beelden daarom niet verder worden verspreid.

Authentiek
"Ik ben net klaar met de 'work in progress'-bijeenkomst over de nieuwe Lord of the Rings-film War of the Rohirrim, en ik moet zeggen dat het huwelijk tussen Lord of the Rings en anime er nog nooit zo goed uitzag!" schrijft Ryan Grobins, een filmmaker van Nezui, op Twitter.


"De wereld en personages zagen er erg authentiek uit. Ik kan niet wachten om deze volgend jaar in de bioscoop te zien," sloot hij af.

100% in lijn
En Rafael Motamayor, een freelance journalist, schreef op Twitter: "Lord of the Rings War of the Rohirrim schiet nu al naar de top van de 2024-film waar ik naar uitkijk. De (zeer korte en onvoltooide) beelden die op Annecy 2023 werden vertoond, zien er fantastisch uit."

"Dit is 100% in lijn met de originele trilogie, terwijl het ook heel erg een anime. Ik kan niet wachten," sluit hij af.

Netflix' Castlevania
Er zijn ook nog andere reacties. Zo schrijft iemand op Twitter dat de beelden doen denken aan het sterk ontvangen Castlevania van Netflix.

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim staat gepland voor 12 april 2024.

NieuwsFilm

meest populair