Disney bevestigt komst van twee 'Star Wars'-films in 2026!

Disney bevestigt komst van twee 'Star Wars'-films in 2026!

Ondanks het uitstellen van de eerstvolgende film, kunnen we maar liefst twee stuks verwachten in 2026.

Fans van Star Wars kunnen de komende jaren nog wel even vooruit. Disney kondigt namelijk aan dat er maar liefst twee nieuwe Star Wars-films aankomen die beide in 2026 te zien zijn.

Een goede update vanuit Disney, want de maatschappij bevestigt in een gesprek met The Hollywood Reporter dat de twee gloednieuwe Star Wars-films beide in 2026 te zien zijn. Dat is een grote ontwikkeling voor de populaire franchise, ondanks dat de volgende film wordt uitgesteld.

Nieuwe releases
Daarmee krijgen we wél direct twee films in een jaar. De volgende Star Wars is uitgesteld en heeft nu een andere releasedatum te pakken. De eerstvolgende zal daarmee uitkomen op 22 mei 2026.

Daarna volgt al snel de volgende; die zal op 18 december 2026 verschijnen. Alsof dat nog niet genoeg is staat de derde film ook al gepland en die komt op 17 december 2027 in de bioscoop.

Welke film op welke datum?
Eerder kondigde Disney de drie grote projecten van het Star Wars-universum al aan. Het is helaas niet bekend in welke volgorde de films zullen verschijnen en we weten dus nog niet welk project welke releasedatum toegewezen heeft gekregen. Fans gaan er wel vanuit dat de New Jedi Order de eerste film op de planning is.

NieuwsFilm

meest populair