Enorme uitstel 'Avatar 3 - 5' lokt hilarische reactie uit bij Zoe Saldana

Enorme uitstel 'Avatar 3 - 5' lokt hilarische reactie uit bij Zoe Saldana

De actrice kan er wel 'om lachen'.

Het heeft een behoorlijk lange tijd geduurd voordat James Cameron eindelijk de tweede Avatar-film maakte, maar gelukkig maakt hij de overige sequels wel iets sneller. Deze hebben helaas nu wel wat vertraging opgelopen, iets waar Zoe Saldana zich nu over uitlaat.

Disney heeft behoorlijk wat releasedatums voor toekomstige releases aangepast, waaronder dus ook Avatar. Als mogelijke reactie op de huidige schrijversstaking heeft Disney nieuwe releasedata vastgesteld voor Avatar 3 , Avatar 4 en Avatar 5.

Lang wachten
Het is voornamelijk de datum van laatstgenoemde die zorgt voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Avatar 5 zal namelijk zoals het er nu uitziet pas op 19 december 2031 te zien zijn.

Dit is maar liefst 22 jaar na de première van de originele Avatar, die in 2009 uitkwam. Dit bleef niet onopgemerkt door Saldaña, die hier nu over grapt.

Reactie
Zo zegt de actrice: "Dit is geweldig nieuws. Dit betekent dat ik 53 wordt wanneer de laatste Avatar-film uitkomt. Ik was 27 toen ik de allereerste Avatar- film opnam..."

Natuurlijk geldt dit ook voor de rest van de cast. Hoofdrolspeler Sam Worthington wordt bijvoorbeeld 55 jaar oud , en Cameron zelfs 77 jaar oud.

De rest
Avatar 3 was oorspronkelijk gepland voor een release in 2024, waarbij Disney elk van de resterende drie films met een tussenpoos van twee jaar plantte. Avatar 3 zal nu op 19 december 2025 te zien zijn, gevolgd door Avatar 4 op 21 december 2029.

NieuwsFilm

meest populair