Deze explosieve scifi-film op Netflix is nu een enorme hit

Deze explosieve scifi-film op Netflix is nu een enorme hit

In de bioscoop deed de film het overigens niet zo goed.

Gamefilms doen het over het algemeen niet zo goed bij het grote publiek. Dit geldt zeker voor de verfilming van het spel Assassin's Creed. De film met onder meer Michael Fassbender trekt nu wel veel kijkers op Netflix.

Assassin's Creed kwam van regisseur Justin Kurzel wordt door de streamer omschreven als "explosief" en "meeslepend". In de film zie je ook rollen voor Marion Cotillard, Michael K. Williams, Ariane Labed, Jeremy Irons en Brendan Gleeson.

Zwak ontvangen
Met een wereldwijde opbrengst van $241 miljoen was de score nog niet eens zo heel slecht. De ontvangst was met slechts 19 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes wel erg bedenkelijk.

FilmTotaal-recensent kwam tot 1,5 ster en schreef: "Het is verbazingwekkend hoeveel moeite Ubisoft gedaan heeft om visuele details precies goed te krijgen, maar nauwelijks begrijpt wat hun eigen licentie echt bijzonder maakt."

Nu op Netflix
Wil je Assassin's Creed graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Callum Lynch wekt via een nieuwe technologie zijn link met een middeleeuwse wereld van Assassijnen die hebben gezworen de Tempeliersorde te bestrijden - in het heden en verleden.

NieuwsFilm

meest populair