Meespelende actiefilm op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Meespelende actiefilm op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Extraction terug in de top 10 nu het tweede deel net op de streamer staat.

Vanaf gisteren kun je op Netflix de vervolgfilm Extraction 2 kijken. De eerste film met Thor-acteur Chris Hemsworth staat nu weer in de Netflix Top 10. Waarschijnlijk moeten veel mensen het eerste deel (nog) een keer zien voordat ze starten aan deel twee.

Extraction komt van regisseur Sam Hargrave en Netflix geeft de woorden "meeslepend" en "huurlingen" aan het stevige actiespektakel. Je ziet in de eerste film ook rollen van Rudhraksh Jaiswal en David Harbour.

Sterk ontvangen
Extraction werd in 2020 prima ontvangen en staat op 67 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Het tweede deel is zelfs nog wat beter ontvangen. FilmTotaal-recenent Thierry Verhoeven was iets minder onder de indruk en gaf 2 sterren aan de aftrap.

"Een dusdanig lompe kan actiefilm nog best worden gered met een charmante hoofdrolspeler. Maar helaas zet Hemsworth op de meest ongeïnspireerde wijze de standaard stoere huurling met een verplicht trauma neer, die elk probleem kan oplossen door de trekker over te halen," schreef de heer Verhoeven.

Nu op Netflix
Wil je Extraction graag (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.

NieuwsFilm

meest populair