Ontdek de creatieve geest van Wes Anderson in het ontstaan van 'Asteroid City'

Ontdek de creatieve geest van Wes Anderson in het ontstaan van 'Asteroid City'

Van woestijn tot filmset

Een nieuwe video werpt een fascinerende blik achter de schermen van de film Asteroid City. De video onthult het creatieve proces en de uitdagingen waarmee het team werd geconfronteerd bij het tot leven brengen van de nieuwste film van Wes Anderson.

Iedereen die wel eens een filmset heeft bezocht of een Behind-The-Scenes video heeft gekeken weet dat er heel wat geknutseld wordt om een film tot stand te laten komen. Een nieuwe blik achter de schermen van Asteroid City lijkt dit nu te bevestigen.

Vrijheid
In de video tonen de makers dat door middel van indrukwekkende productie-design en miniaturen een Spaanse vlakte wordt omgetoverd tot het decor van Asteroid City. Door de set te bouwen in het midden van de woestijn kregen de makers enorm veel vrijheid.

"Des te meer we naar verschillende locaties keken, kreeg ik meer zin om van iedere locatie iets te pakken en het allemaal op een plek samen te voegen", aldus regisseur Wes Anderson. Ook geeft de regisseur toe veel aandacht te hebben besteed om de locatie zo mysterieus mogelijk te maken.

Box Office
Alhoewel de filmstijl van Wes Anderson nu erg in trek is op sociale media, moet het financiële succes van Asteroid City nog maar blijken. De film heeft tot op heden zo'n $3 miljoen dollar weten op te brengen, tegenover een budget van $25 miljoen dollar. Bekijk de Behind-The Scenes video hieronder:



NieuwsFilm

meest populair