Is de DC-film 'Aquaman and the Lost Kingdom' in de problemen?

Is de DC-film 'Aquaman and the Lost Kingdom' in de problemen?

Zijn er nu alweer reshoots nodig?

Er vinden de laatste tijd behoorlijk wat veranderingen plaats bij DC. Enige tijd geleden werd James Gunn aangesteld als de nieuwe grote baas van de superheldenstudio, waardoor er behoorlijk wat dingen anders verlopen dan gedacht. Nu lijkt een andere blockbuster ook gevaar te lopen.

Sinds Gunn het stokje overnam zijn veel grote namen vertrokken. Henry Cavill keert niet terug als Superman, Patty Jenkins mocht ook haar biezen pakken en zelfs Gal Gadot zal niet langer te zien zijn als Wonder Woman (hier verscheen recentelijk nog een artikel over, dat hier terug is te lezen).

Aquaman
Nu lijkt het erop dat ook het Aquaman-vervolg, genaamd Aquaman and the Lost Kingdom gevaar loopt. Er zijn namelijk reshoots nodig en dat is normaal gesproken geen al te best teken...

Het verhaal dat nu de ronde doet is dat Gunn en co. niet tevreden zijn met de blockbuster en bepaalde dingen dus willen aanpassen, maar als dit zou is dan zou dit al de tweede keer zijn dat er reshoots plaatsvinden.



Toekomst
Het is sowieso vooralsnog onduidelijk of hoofdrolspeler Jason Momoa na zijn tweede solo avontuur doorgaat als Aquaman. Ondanks het feit dat hij de rol sterk neerzet en zeer geliefd is, doet er al enige tijd een gerucht de ronde dat ook hij op zal stappen.

Dit hoeft echter niet per se te betekenen dat hij niet meer in het DCU te zien zal zijn. Naar verluidt heeft de acteur zijn zinnen gezet op het spelen van Lobo, een schurk die een Thanos-actige rol zal moeten gaan vervullen bij DC.

NieuwsFilm

meest populair