Netflix lijkt een vervolg te gaan maken op deze hit van vorig jaar

Netflix lijkt een vervolg te gaan maken op deze hit van vorig jaar

Jamie Foxx zal normaalgesproken terug keren om het wederom tegen vampiers op te nemen.

Netflix brengt elk jaar weer de nodige films en series uit, maar een van de grootste titels van afgelopen jaar was toch wel zonder enige twijfel Day Shift. Nu is er goed nieuws over een eventueel vervolg.

In de blockbuster neemt niemand minder dan Jamie Foxx het op tegen vampiers. De met een Oscar bekroonde acteur kruipt in de huid van de vampierjager Bud Jablonski, die in een korte tijd de nodige vampiers moet uitroeien, in de hoop genoeg geld bij elkaar te sprokkelen om voor zijn familie te kunnen zorgen.

Vervolg
De regisseur van het eerste deel, J.J. Perry, ziet een vervolg zeker wel zitten en heeft hier blijkbaar ook wel gespreken mee gevoerd met Netflix. De filmmaker wil echter wel een goede sequel kunnen maken en hij denkt dat dit mogelijk is met de John Wick 4-schrijver Shay Hatten.

Tijdens een recent interview laat Perry zich erover uit: "Ja, we willen meer 'Night Shift'-avonturen maken. Op dit moment voeren we er gesprekken over. We hopen dat Shay met ons wil samenwerken, dat zou fantastisch zijn!"

Fox
De vraag is wanneer ze de draad weer kunnen oppakken i.v.m. met de gezondheid van Fox. Enige tijd geleden was de geliefde acteur er slecht aan toe en moest hij opgenomen worden in een ziekenhuis. Wat er precies aan de hand is is vooralsnog onduidelijk. Op dit moment zit hij in een afkickkliniek om zich te laten helpen.

Bekijk hieronder nog eens de trailer van het origineel.



NieuwsFilm

meest populair