Deze onheilspellende horrorfilm op Netflix geeft kijkers flink de rillingen

Deze onheilspellende horrorfilm op Netflix geeft kijkers flink de rillingen

Stijgende in de Netflix Top 10: de horrorfilm Abyzou / The Offering.

Als je de Netflix Top 10 bekijkt dan valt je waarschijnlijk al snel het plaatje van de horrorfilm Abyzou. De filmposter is behoorlijk duister en klaarblijkelijk trekt deze voldoende mensen. De film staat nu op de zesde plaats.

Abyzou oftewel The Offering komt uit 2022 en werd geregisseerd door Oliver Park. Netflix omschrijft de film als "ijzingwekkend, onheilspellend" en "bovennatuurlijk".

Opvallend ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes is The Offering certified fresh met 76 procent na 46 recensies. Opvallend is dat het publiek de film duidelijk minder ontvangen: 46 procent als Audience Score op Rotten Tomatoes, 5,2/10 op de IMDb en een 2,8/5 op Moviemeter.

"Het is ook wel fijn dat de horror erin blijft en niet plaats maakt voor een onderzoek in de tweede helft van de film zoals zo vaak. Het mondt wel uit in zo'n schreeuwerige climax, inclusief dingen die eng bedoeld zijn maar ook net zo makkelijk op de lachspieren kunnen werken," aldus Terence Shea in zijn recensie van 3 sterren.

Nu op Netflix
Wil je The Offering alias Abyzou graag een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De cynische reünie van een zoon met grote schulden en zijn vader, een begrafenisondernemer, loopt volgens plan, totdat er een oud kwaad opduikt in hun chassidische uitvaartcentrum.

NieuwsFilm

meest populair