Voorspelling: Finchers nieuwe film met Michael Fassbender wordt een Netflix-topper

Voorspelling: Finchers nieuwe film met Michael Fassbender wordt een Netflix-topper

De verwachtingen zijn hoog!

Een aantal maanden terug wist FilmTotaal al te melden dat de grote David Fincher eind dit jaar terug is met zijn The Killer (klik hier voor het artikel).

Nu weten hebben we ook wat van de eerste reacties van Finchers film neo noir-thriller over een huurmoordenaar (gespeeld door Michael Fassbender) die plots een geweten en spijt begint te krijgen van zijn moorden.

Eerste reacties
Een aantal hoge piefen van Netflix hebben de film al kunnen zien en op internet zijn (anoniem) al wat van de eerste reacties verschenen:

'Het is buitengewoon stilistisch, waarschijnlijk het meest uit alle films van Fincher. Het is ook zijn meest gewelddadige film tot nu toe, geen grap. [..] Michael Fassbender was erg goed. Door de hele film heen heeft hij verschillende accenten die hij gebruikt en ik weet zeker dat mensen zich zijn optreden zullen herinneren. Hij is eigenlijk Leon the Professional, maar veel vreemder. [..] De film is arthouse gemengd met actiescènes met een groot budget en heeft ook deze echt interessante droomsequenties.'

Netflix
Finchers laatste film Mank, die overigens ook voor Netflix werd gemaakt, werd gemixt ontvangen, maar is toch het kijken waard voor iedere filmliefhebber, omdat er vanuit een interessante hoek wordt teruggeblikt op het productieproces van één van de beste films aller tijden: Citizen Kane.


The Killer wordt in november verwacht op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair