Kevin Spacey is terug in de thriller 'Peter Five Eight': bekijk de trailer

Kevin Spacey is terug in de thriller 'Peter Five Eight': bekijk de trailer

De acteur lijkt weer enigszins aan de bak te komen.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Kevin Spacey. De acteur gelooft er namelijk heilig in dat hij vrijgesproken zal worden en daarna weer flink aan de bak gaat. Nu komt in ieder geval Peter Five Eight uit, waar de eerste trailer van online is verschenen.

Spacey werd enkele jaren geleden tijdens #MeToo aangeklaagd voor seksueel misbruik door Anthony Rapp. Sindsdien is Spacey niet meer welkom in Hollywood. Zo werd hij volledig uit All the Money in the World geknipt en vervangen door Christopher Plummer en mocht hij niet terugkeren voor House of Cards.

Werk
Meerdere andere mannen zeiden ook aangerand te zijn door Spacey, maar laatstgenoemde heeft altijd gezegd onschuldig te zijn. Recentelijk zei hij nog dat er meer dan genoeg filmtalenten staan te popelen om weer met hem samen te werken zodra dit allemaal achter de rug is.

Toch krijgen de Spacey-fans hem nog te zien, zoals in Peter Five Eight. Het verhaal gaat over een succesvolle makelaar, die in een klein dorpje woont. Alles lijkt volledig op rolletjes te lopen, maar dan komt een mysterieuze man haar leven verstoren, in de hoop achter haar duistere verleden te komen.

Bekijk de trailer hieronder, maar of deze er nu echt geweldig uitziet...

Video is verwijderd

NieuwsFilm

meest populair