De kogel is door de kerk: 'Van Helsing'-reboot op komst

De kogel is door de kerk: 'Van Helsing'-reboot op komst

Ze gaan het opnieuw proberen.

Hugh Jackman heeft al heel wat topfilms gemaakt, maar hier hoort Van Helsing uit 2004 niet bij. Toch lijkt het er nu op dat de film een reboot krijgt.

Ondanks het feit dat de originele Van Helsing film werd afgebrand de en eigenlijk alleen maar slechte recensies kreeg, was het wel een box office succes. Lange tijd werd er gesproken over een reboot en deze lijkt er nu eindelijk te komen.

Wat te verwachten
Universal wilde een Dark Universe maken, maar nadat The Mummy met o.a. Tom Cruise keihard flopte werd er toch besloten dit maar niet te doen. Lange tijd hebben we dan ook niks gehoord over Van Helsing, tot nu.

Zo zegt regisseur Julius Avery, o.a. bekend van The Pope Exorcist: "Ik weet dat het allemaal lang duurt, maar ik ben er druk mee bezig. Ik ben momenteel het script aan het schrijven en zal normaal gesproken ook de regie voor mijn rekening nemen".

Afwachten
Wel zegt Avery dat we nog even moeten wachten: "Ik durf er nog niet al te veel over te zeggen. Er is op dit moment veel 'in beweging' maar ik kan niet wachten om er echt mee gaan te beginnen!"

Horror-icoon James Wan bevestigde dat er een reboot aankomt en dat dit een film zal zijn die niet deel uitmaakt van een of ander universum maar gewoon op zichzelf zal staan.

NieuwsFilm

meest populair