Sony Pictures schrapt 'Spider-Man'-schurkenfilm in het Sony's Spider-Man Universe

Sony Pictures schrapt 'Spider-Man'-schurkenfilm in het Sony's Spider-Man Universe

Toch geen superheldenfilm over het personage El Muerto.

Het filmuniversum over de tegenstanders van Spider-Man krijgt waarschijnlijk geen hoofdstuk over het personage El Muerto. De film werd in april 2022 aangekondigd en nu is duidelijk dat Sony Pictures de film van de kalender heeft gehaald.

De Marvel-film El Muerto moest geregisseerd gaan worden door Jonás Cuarón (Chupa) en de titelrol was al toebedeeld aan rapper/acteur Bad Bunny, die verleden jaar een rol had in Bullet Train.

Geschrapt
Volgens The Hollywood Reporter heeft het schrappen vooral te maken met de aanhoudende stakingen door scenarioschrijvers in Hollywood. Het script moest nog aanpassingen krijgen en die laten nu behoorlijk lang op zich wachten.

De Marvel-film moest op 12 januari 2024 het levenslicht zien en doordat de opnames nog niet zijn gestart is die datum onmogelijk. Het lijkt er zelfs op dat we een gevalletje 'van uitstel komt afstel' hebben.

Bad Bunny
Rapper Bad Bunny heeft namelijk een behoorlijk druk programma. Naast zijn onophoudende reeks concerten staat hij ook ingepland voor het drama American Sole met ook O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton) en Camila Mendes (Riverdale).



NieuwsFilm

meest populair