Het script van 'The Avengers' van Samuel L. Jackson gestolen: Dief doodsbang na toenadering Marvel Studios

Het script van 'The Avengers' van Samuel L. Jackson gestolen: Dief doodsbang na toenadering Marvel Studios

Het script kwam in de verkeerde handen terecht

Van gelekte spoilers tot paparazzi foto's: filmstudio's moeten met heel wat gevaren rekening houden om de inhoud en details van hun nieuwste films geheim te houden. Toch gaat het wel eens flink mis. Zo vertelt Samuel L. Jackson dat zijn script voor The Avengers destijds in de verkeerde handen terechtkwam.

In een nieuw Around the Table interview met onder andere Samuel L. Jackson, Emilia Clarke en Olivia Colman wordt het onderwerp van spoilers besproken. Jackson vertelt wat er precies gebeurde met het script van Marvels superheldenhit The Avengers.

Script gestolen
Jackson vertelt dat iemand zonder toestemming het script van The Avengers in handen had gekregen. "Iemand printte een kopie van mijn 'Avengers'-script met mijn watermerk erop en zette het online te koop," aldus Jackson.

Hoewel het Marvel lukte om de sporen van de dief te achterhalen, hebben ze hem nooit kunnen pakken. "Het was gedrukt in het productiekantoor... Ze ontdekten wie het was, gast stopte, verliet het land."

Eigen script terugkopen
Toch deed de studio nog een poging om de dader te vinden en het script terug te krijgen. Ze deden namelijk een bod op de website waar het script te koop was aangeboden. Jackson vertelt: "Ze hebben een nep-aankoop opgezet voor het script, kerel kwam niet opdagen. Het was gestoord."



NieuwsFilm

meest populair