Vervolg op grootste Netflix-film moet nu snel in productie gaan

Vervolg op grootste Netflix-film moet nu snel in productie gaan

Gal Gadot geeft een positieve update.

De grootschalige film Red Notice met Gal Gadot, Dwayne Johnson en Ryan Reynolds in de hoofdrollen is de meest bekeken film Netflix-film. Het is dus logisch dat een vervolg er van gaat komen, maar we horen er akelig weinig over. Gal Gadot geeft nu een hoopvolle update.

Gadot speelt de hoofdrol in Heart of Stone de aanstaande actiethriller van Netflix. Ze was ter promotie van deze film aanwezig bij het Tudum-evenement van Netflix. Ze gaf hier ook een update over Red Notice 2

Red Notice 2
In het interview met Collider vertelde de actrice het volgende over het geanticipeerde vervolg: "We hebben het er allemaal over. Ik weet niet of ik iets kan zeggen! Ik heb het tweede script al gelezen en het is... whoo! We hebben er allemaal heel veel zin in!"

Er wordt dus actief aan de film gewerkt. Aangezien Netflix in januari 2022 al bekendmaakte dat Red Notice 2 er van ging komen, vroegen mensen zich na anderhalf jaar weinig te horen af of de film wellicht geschrapt was. Dat is duidelijk niet het geval.

Wanneer?
De vraag is nu wanneer de film dan in productie gaat en we het op Netflix verschijnt. Hier zijn nog helemaal geen details over vrijgegeven, maar Gadot's update geeft aan dat dit niet al te lang meer gaat duren. Producent Hiram Garcia vertelde verleden jaar dat ze willen proberen om Red Notice 2 en Red Notice 3 achter elkaar te filmen.


Dit zou veel tijd besparen voor de drukke hoofdrolspelers, maar of dit nog steeds het plan is, is niet bekend. We weten alleen dat het de bedoeling is dat Gadot, Reynolds en Johnson allemaal terugkeren.

NieuwsFilm

meest populair