De naaktscène in 'No Hard Feelings' is "volledig professioneel" meldt Jennifer Lawrence

De naaktscène in 'No Hard Feelings' is "volledig professioneel" meldt Jennifer Lawrence

Volgens kijkers is dit een van de meest hilarische momenten uit deze pikante komediefilm.

Jennifer Lawrence (The Hunger Games) vindt haar naaktscène in haar nieuwe komediefilm No Hard Feelings 'hilarisch'. In een nieuw interview met Variety vertelt ze meer over hoe deze veelbesproken scène tot stand is gekomen.

In No Hard Feelings speelt Lawrence een Uber-chauffeur wiens auto in beslag wordt genomen. Om aan geld te komen, besluit ze te reageren op een bijzondere Craigslist-advertentie van een rijk koppel dat een vrouw zoekt om te daten met hun sociaal ongemakkelijke zoon.

In haar blootje
In de film zit een scène waarin het personage van Lawrence al haar kleren uittrekt op het strand. De precieze context zullen we niet verklappen, maar geloof ons: de desbetreffende scène is hilarisch.



Lawrence blijkt niet lang na hebben hoeven te denken toen de makers haar vroegen of ze deze naaktscène wilde doen.

"Mijn gehele team was er niet zeker van en vroeg zich af of ik dit echt wilde. Ze deden keurig hun werk", zegt de actrice. "Ik heb er zelf echt geen seconde over getwijfeld. Het hele idee van de scène vond ik gewoon hilarisch".

Zeer professioneel
Vanzelfsprekend werd de scène voor de daadwerkelijke opnames stevig repeterend, zodat Lawrence zich op haar gemak en veilig kon voelen op de set. Dat geldt overigens ook voor haar tegenspeler Andrew Barth Feldman (Dear Evan Hansen).

Wat heeft hij over de blootscène te zeggen? "We ontwikkelden tijdens de opnames al snel een goede band, waardoor niets gek of onveilig voelde. Alles verliep zeer professioneel".

NieuwsFilm

meest populair