Nieuwe 'Final Destination': wat we al over deel 6 weten

Nieuwe 'Final Destination': wat we al over deel 6 weten

Twaalf jaar later krijgen we eindelijk een vervolg!

Een nieuw deel van de filmreeks Final Destination is op komst! Het zesde deel is mogelijk een reboot van de horrorfranchise en belooft weer spectaculair te worden. Dit is alles dat we erover weten.

Het is niet gek dat de populaire franchise van Final Destination (die begon in 2000) nog hartstikke geliefd is bij fans van horror. Al jaren rolt de ene na de andere gruwelijke film uit de reeks en het is na twaalf jaar (!) eindelijk tijd voor een zesde deel.

Regisseurs
We weten dat Zach Lipovsky en Adam B. Stein (co-regisseurs van Freaks) in de regiestoelen kruipen voor het zesde deel. De schrijver van Spider-Man: No Way Home, Jon Watts, zal het script op zich nemen.

Release
Final Destination 6 is inmiddels al geruime tijd in ontwikkeling. Op basis van wat er is onthuld rondom de nieuwe film, kunnen we ook een releasedatum vaststellen. Zo ongeveer. We kunnen het zesde deel medio 2024 verwachten, als alles helemaal loopt zoals het plan is.

Cast
Helaas weten we nog niet wie zich bij de cast mogen voegen. Als we de bedenker van de franchise, Jeffrey Reddick, mogen geloven, moet dat wel een bijzondere groep mensen zijn. Niet zomaar iedereen kan een luguber verhaal uit de reeks op overtuigende manier neerzetten natuurlijk.

Verhaal
Over het verhaal is ook niet alles bekend. Reddick vertelde eerder via Hidden Remote dat de nieuwe film 'een echte Final Destination-film' zal worden. "Maar het volgt niet de formule die we hebben vastgesteld", vertelde hij. De film zal zich focussen op hulpverleners. Ze blijven normaal op de achtergrond, maar zijn nu zelf het slachtoffer.



NieuwsFilm

meest populair