Controversiële 'Kang'-acteur Jonathan Majors vecht voor zijn carrière en komt met nieuw verhaal

Controversiële 'Kang'-acteur Jonathan Majors vecht voor zijn carrière en komt met nieuw verhaal

Hij is niet de dader maar juist het slachtoffer.

Jarenlang was Thanos dé grote schurk in het MCU, maar geeft het stokje nu over aan Kang, die de komende jaren normaal gesproken de bedreiging gaat vormen voor de Avengers. Toch is dit nog niet helemaal zeker vanwege de precaire situatie waarin Jonathan Majors verkeert.

Majors, o.a. bekend van Hostiles en Creed III, werd gecast als de superslechterik, maar hij lijkt zijn eigen ruiten in te gooien. Zijn ex-vriendin heeft hem namelijk aangeklaagd voor mishandeling, maar volgens de acteur klopt hier niets van. Sterker nog, hij komt nu met zijn eigen versie van het verhaal.

Twee kanten
Majors werd gearresteerd toen zijn ex-vriendin de politie belde. Zij beweert dat de acteur haar zou hebben aangevallen toen zij hem betrapte toen hij aan het chatten was met een andere vrouw. Majors zelf heeft dit altijd ontkend en zegt dat zijn ex hem juist aanviel.

Majors komt nu namelijk zelf met een aanklacht, waarin staat dat zijn dronken en hysterische ex hem aanviel. Zij zou hem gekrabd en geslagen hebben, waardoor de acteur zelfs achterbleef met bloederige wonden.

Meer
Majors zou dit echter nooit gemeld hebben bij de politie, maar wil nu zijn onschuld bewijzen. Zo zegt zijn advocaat: "Vanaf het begin hebben wij altijd gezegd dat Jonathan Majors onschuldig is en zelfs het slachtoffer".

"Afgelopen week hebben wij een gesprek gevoerd met de politie om te vertellen wat er echt gebeurd is. Na enkele uren vond de politie dit al genoeg reden om Grace Jabbari te arresteren". Hoe het precies verloopt daar komen we begin augustus achter, wanneer de rechtszaak plaatsvindt.

NieuwsFilm

meest populair