Opnames 'Venom 3' gestart: connectie met 'Spider-Man: No Way Home' gespot

Opnames 'Venom 3' gestart: connectie met 'Spider-Man: No Way Home' gespot

Toch een connectie tussen 'Venom' en het MCU?

De opnames voor het geanticipeerde derde deel van de Venom reeks zijn onlangs van start gegaan. Het was dus een kwestie van tijd voordat de eerste setvideo's het internet zouden bereiken. De eerste setvideo van Venom 3 bevat al een zeer opvallend detail.

Oplettende fans hebben een detail in de nieuwst setvideo gespot die direct een link legt tussen Spider-Man: No Way Home en Venom 3. Behoudt Sony Pictures dan toch de connectie met het MCU?

Connectie
Iedereen die na de aftiteling van zowel Venom: Let There Be Carnage en Spider-Man: No Way Home zijn blijven zitten, hebben gezien hoe Tom Hardy's Eddie Brock/Venom naar het Marvel Cinematic Universe werd geteleporteerd dankzij de mislukte spreuk van Dr. Strange en hoe hij zonder enige interactie met Tom Holland's Spider-Man alweer terug werd gestuurd.

In die nieuwe setvideo zien we dat Tom Hardy exact dezelfde outfit draagt als in de scène na de aftiteling van No Way Home. De film begint dus precies waar die scène eindigde. De film zal dus ongetwijfeld dieper ingaan op de nieuwe kennis die Eddie heeft opgedaan in het MCU.

Details
De tot zover aangekondigde cast van de film bestaat uit Tom Hardy als Eddie Brock/Venom en Juno Temple en Chiwetel Ejiofor in onbekende rollen. Aangezien de opnames zijn begonnen, zullen we binnenkort meer te weten komen over de rest van de cast.


De regie van Venom 3 ligt in handen van Kelly Marcel, die haar regiedebuut maakt. Momenteel is het de bedoeling dat de film in oktober van 2024 uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair