Margot Robbie had speciale reden om ja te zeggen tegen 'Barbie'

Margot Robbie had speciale reden om ja te zeggen tegen 'Barbie'

De actrice had bijna nee gezegd tegen de nu al iconische rol!

Nog maar even geduld voordat de nieuwste film van Greta Gerwig in de bioscoop verschijnt! De ultieme Barbie Margot Robbie had bijna nee gezegd tegen de kleurrijke film, maar een aspect van de film wist haar toch te overtuigen.

We zouden niemand anders kunnen voorstellen als Barbie in de gloednieuwe film Barbie. Robbie is de perfecte kandidaat voor de rol van de pop, maar had bijna nee gezegd. Toch wist het script haar te overtuigen, dat vertelt de actrice in het tijdschrift TIME.

Meerdere Barbies
Barbie heeft meerdere Barbies in de film gepropt, want er zijn nu eenmaal gewoon veel verschillen tussen de poppen. "Als ze niet die verandering hadden aangebracht om meerdere Barbies te hebben, denk ik niet dat ik die film had willen maken", vertelt de actrice.

"Ik vind niet dat je zou moeten zeggen: 'Dit is de enige versie van wat Barbie is en waar vrouwen op zouden moeten willen lijken qua gedrag en uiterlijk", aldus Robbie in het interview.

Verschillende versies
We mogen dan ook veel verschillende 'poppen' verwachten in Barbie. Zo spelen onder anderen Emma Mackey, Dua Lipa, Kate McKinnon en Issa Rae dezelfde rol als Robbie. Natuurlijk zijn er ook meerdere versies van Ken, maar Ryan Gosling speelt de directe tegenspeler van Robbie.



NieuwsFilm

meest populair