Nieuwe trailer 'Dune: Part Two' verschenen: "epische oorlogsfilm"!

Nieuwe trailer 'Dune: Part Two' verschenen: "epische oorlogsfilm"!

Paul Atreides en Chani centraal in episch gevecht om Arrakis.

Regisseur Denis Villeneuve omschrijft zijn vervolg op de hitfilm Dune uit 2021 als een "epische oorlogsfilms bomvol actie" en onderstaande trailer bereidt ons voor op het schouwspel dat later dit jaar verschijnt.

De hoofdrol in Dune: Part Two is uiteraard weer voor Timothée Chalamet die terug is als Paul Atreides. Zijn bloeiende liefde met Chani (Zendaya) zal een centrale rol in de film innemen.

Dune: Part Two
"Ik wilde een heel menselijke film maken, heel dicht op de personages, ondanks de schaal van de film," zei Villeneuve. "Ik herinnerde tijdens de opnames doorlopend de crew: 'Het belangrijkste is die vonk, die relatie tussen beide personages.'"

"Als we dat niet vastleggen, als we dat niet op het scherm krijgen, dan is er geen film. Het epicentrum van het verhaal is deze relatie," voegde de bejubelde Villeneuve toe.

Trailer #2
De cast van de film is opnieuw indrukwekkend met terugkerende namen, maar ook nieuwe. Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken en Léa Seydoux verschijnen als nieuwe personages.


Bovenstaande nieuwe trailer laat ons zeker een hoop zien van de relatie tussen Paul Atreides alias "Muad'Dib" en Chani. De grootse oorlog op Arrakis belooft uiteraard de nodige herkenbare en gave beelden.

November
Dune: Part Two gaat op 2 november in première in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de poster met daarop de twee hoofdpersonages.



NieuwsFilm

meest populair