Grappige feelgood-film op Netflix is nu een daverend succes

Grappige feelgood-film op Netflix is nu een daverend succes

De animatiefilm Trolls World Tour nu ook succesvol op de streamer.

Op Netflix verschijnen doorlopend allerlei films. De nieuwe eigen producties, docu's, recente bioscoopfilms en de nodige animatiefilms. Nu heeft de streamer de animatiefilm Trolls World Tour online gezet die vlak na de start van de coronacrisis veel losmaakte.

Trolls World Tour of Trolls Wereldtour van Walt Dohrn was de eerste grote bioscoopfilms die zowel (heel beperkt) in de bioscoop verscheen als via Video on demand. Het was de start van een hoop gedoe in bioscopenland. Nu staat de film op #5 in de Netflix Top 10.

Sterk ontvangen
Het gevolg was dat het sterk ontvangen vervolg op Trolls (2016) het aan de box office zwak deed. De Tomatometer van Rotten Tomatoes kwam uit op 71 procent en de box office-score eindigde op slechts $48 miljoen. Via VOD zou nog eens $95 miljoen zijn opgehaald.

"Een leuk vervolg voor fans van het origineel. Trolls World Tour biedt een tweede portie kleurrijke animatie, aanstekelijke energie en meezingliedjes," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Trolls World Tour graag zien, dan vind je de animatiefilm nu hier op Netflix. Vanaf 18 oktober zie je de derde film Trolls Band Together alias Trolls 3 in Harmonie in de bioscoop.


De synopsis: Als Barb campagne voert voor 'één natie onder rock', gaan koningin Poppy, Knoest en het team op pad om alle trollen te verenigen en de muziekgenres te redden.

NieuwsFilm

meest populair