Vertraging voor derde 'Spider-Verse'-film: "we nemen de tijd"

Vertraging voor derde 'Spider-Verse'-film: "we nemen de tijd"

Teleurstellend maar natuurlijk ook wel te begrijpen.

De eerste twee Spider-Verse-films waren fantastisch, dus het is niet zo heel erg gek dat de nodige fans hopen dat het snel zal komen van een derde deel. Toch zullen we hier helaas nog wel even op moeten wachten.

Into the Spider-Verse kreeg eigenlijk alleen maar goede recensies, was een box-office hit en won zelfs een Oscar. Het vervolg, Across the Spider-Verse, is een waardige opvolger en zeker ook de moeite waard.

Meer
Het zal dan ook zeker wel van weer een sequel komen, al helemaal aangezien de tweede film eindigt met een gigantische cliffhanger. Toch zullen we nog even moeten wachten om te zien hoe dit uitpakt. Phil Lord laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Zo zegt de producent: "We gaan alle tijd nemen die wij nodig hebben. We willen van 'Beyond the Spider-Verse' een top film maken en een te vroege releasedatum past daar gewoon simpelweg niet bij".

Langer wachten
Het derde deel zal normaal gesproken eind maart in 2024 te zien zijn, maar na de uitspraken van Lord lijkt het toch langer te gaan duren. Niet alleen hij laat zich hier over uit, maar ook een artiest die meewerkt aan de animatiereeks.

Deze persoon zegt het volgende: "Het is onmogelijk dat de film dan uitkomt. Ja, we boeken goede vooruitgang, maar we hebben ons tot nu toe voornamelijk gefocust op 'Across the Spider-Verse'. We zijn pas net goed en wel klaar en dan moeten we nu alweer de volgende film uitbrengen? Dat wordt hem niet...".

Bekijk hieronder nog eens de trailer van het tweede deel.



NieuwsFilm

meest populair