Vervolg op 'Evil Dead Rise' nog niet gepland? De regisseur klinkt niet echt hoopvol

Vervolg op 'Evil Dead Rise' nog niet gepland? De regisseur klinkt niet echt hoopvol

Het is maar de vraag of regisseur Lee Cronin de franchise gaat voortzetten

Na de succesvolle release van Evil Dead Rise zitten horrorfans met smart te wachten op nóg een griezelig pareltje in de franchise. Toch lijkt regisseur Lee Cronin nog te twijfelen of hij de regie van een vervolg op zich wil nemen.

In een interview vertelt Cronin over de volgende stappen in zijn carrière en of er al een volgende aanwinst in de Evil Dead-franchise op de planning staat.

"Iets heel anders doen"
Op de vraag of hij na het grote succes van Evil Dead Rise de populaire horrorfilmreeks nog verder uit wil breiden, antwoordt Cronin twijfelachtig. Hij laat weten eigenlijk een andere weg in te willen slaan binnen het horrorgenre.

"Een deel van mij heeft interesse om iets heel anders te doen binnen het genre. Deze film heeft veel intensiteit, hij heeft veel eigen energie en misschien zou het voor mij fijn zijn om gewoon iets anders te gaan doen," aldus Cronin.

Een vervolg nog steeds mogelijk
Wel laat Cronin weten dat de verleiding om het verhaal van Evil Dead Rise voort te zetten groot is. Hij vertelt: "Het is ook erg verleidelijk om terug te kijken in die wereld, met name de personages die het hebben overleefd en de nieuwe kennis die ik in het spel heb gebracht. Dus het is zeker iets om over te praten."



Evil Dead Rise is nu te zien op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair