YouTube hielp 'The Flash' voor creatieve cameo's in de film

YouTube hielp 'The Flash' voor creatieve cameo's in de film

De videodienst blijkt een dankbare bron voor makers van 'The Flash'.

YouTube blijkt niet alleen een belangrijk platform te zijn voor mensen die hun carrière willen starten. Het helpt nu ook Hollywood bij het voltooien van hun grootste blockbusters. Het is interessant om te weten dat The Flash ook gebruik heeft gemaakt van audio van YouTube voor de cameo's in de film.

In een cruciaal moment in The Flash beweegt Barry Allen zo snel dat hij de "Chrono Bowl" binnengaat. Daar zien we een overvloed aan cameo's van Batmans en Supermans uit eerdere multiversum-aanpassingen.

Discussie rondom cameo's
De cameo's in The Flash hebben voor discussie gezorgd. Vooral omdat overleden acteurs zoals Christopher Reeve en Adam West met behulp van digitale technologie tot leven zijn gebracht om in de film te verschijnen.

Ook de audio is niet geheel vlekkeloos. Hoofdgeluidseditor Nancy Nugent legde in recent interview uit dat veel van de gebruikte audio voor de cameo's in The Flash afkomstig was van YouTube-video's. En dat niet alleen: ze zijn waarschijnlijk ook geüpload door fans.

Apple+ ging voor
Grappig genoeg is The Flash niet de enige grote release van 2023 die YouTube heeft gebruikt om productiegaten op te vullen. Eerder dit jaar gebruikte de Apple TV+-film Tetris een opname van het spel Mike Tyson's Punch-Out!! op de NES, afkomstig van een Let's Play-video van het populaire YouTube-kanaal Game Grumps.



NieuwsFilm

meest populair