'Barbie' moet nog uitkomen, maar er zijn nu al gesprekken over een vervolg

'Barbie' moet nog uitkomen, maar er zijn nu al gesprekken over een vervolg

De film lijkt nu al een hit te worden.

Barbie met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrollen verschijnt later deze maand in de bioscoop. De promotie voor de film is in volle gang en fans kunnen niet wachten om de film te zien, maar kunnen ze ook op een vervolg rekenen?

Ynon Kreiz, CEO van Mattel (het bedrijf achter de Barbie-poppen), ziet veel potentie in de Barbie-film. Volgens Kreiz is het zeker mogelijk dat we in de toekomst "meer Barbie-films" gaan zien.

Rustig aan
Hoofdrolspeelster Margot Robbie vindt dat er potentie is voor meer, maar ze vindt het verstandig dat er nu enkel op deze eerste film gefocust wordt zonder teveel plannen te maken rondom vervolgen:

"Het kan vanaf dit punt een miljoen verschillende kanten opgaan. Maar ik denk dat je een beetje in de val loopt als je probeert een eerste film op te zetten terwijl je ook vervolgfilms plant."

Bijna te zien
Barbie wordt geregisseerd door Greta Gerwig, die dankzij haar topfilms Lady Bird en Little Women in korte tijd zeer gerenommeerd is geworden.


Daarnaast heeft de film een topcast die naast Robbie en Gosling onder andere bestaat uit Emma Mackey, Will Ferrell, Michael Cera, Issa Rae en Kingsley Ben-Adir. De film verschijnt op 19 juli in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair