'Dune: Part Two' is "onwerkelijk", en komt er ook een derde deel?

'Dune: Part Two' is "onwerkelijk", en komt er ook een derde deel?

Eind dit jaar verschijnt het "middendeel".

Officieel is Dune: Part Three, maar de geruchten nemen toe nu ook de betrouwbare website Deadline meldt dat we een trilogie krijgen. Daarnaast liet actrice Rebecca Ferguson weten dat Dune: Part Two "onwerkelijk" is.

Deadline meldde bij de release van de recente nieuwe trailer dat Part Two een "tweede film in een geplande drie-film saga" is. World of Reel heeft vervolgens om opheldering gevraagd. "Denis zegt dat dit zijn plan is," was de reactie van Pete Hammond van Deadline.

Onwerkelijk
Ferguson sprak met Collider en liet weten dat het tweede deel veel beter wordt dan de eerste film en dat heel veel aan de film "onwerkelijk" is.

"Ik ben nu zo gelukkig. De film is zo f****** goed. Ik word emotioneel als ik erover praat, want ik hou van Denny [Villeneuve] en ik hou van Greig [Fraser] en ik hou van het team," aldus de superpositieve Ferguson.

Nummer twee
"Maar dude, de eerste is fenomenaal en groots en grandioos," vervolgde de actrice. "Ja, het is allemaal geweldig. Het is f****** niets vergeleken met nummer twee. Nummer twee, het is als een f****** klap in het gezicht. Het is onwerkelijk."


Ik heb de film niet gezien. Ik heb het script gelezen. Ik heb de beelden gezien. Ik ben op de set geweest als ik niet aan het filmen was, wat ik overigens nooit doe omdat ik het te druk heb, te moe ben en het me niet echt kan schelen," aldus Ferguson.

Geen woorden voor
"Ik wilde de sets zien. Ik wilde zien wat Austin Butler aan het doen was. Het is niet te geloven. Er zijn geen woorden voor," zei Ferguson. "De kostuums, [Jacqueline West's] kostuums, wat Austin met dat personage doet, wat Christopher Walken doet. Ik bedoel, het is onwerkelijk."


Ferguson speelt in de film het belangrijke personage Lady Jessica en waarschijnlijk krijgen we in het tweede deel meer van haar te zien. Vanaf 2 november draait Denis Villeneuve's Dune: Part Two in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair